Cootje Theater

- deze pagina wordt binnenkort bijgewerkt -

Workshops / lessen (o.a.):

(Omschrijvingen worden de aankomende periode verder ter verduidelijking uitgewerkt en volgen dus nog.)

- Algemene Dramatische vorming

- Acteer lessen

- Musical lessen van basis tot gevorderd

- Improvisatie lessen  + theatersport

- Beweging-danstheater

- Poppentheater workshops

- Locatietheater

- Straattheater

- Experimenteel theater

- Object theater

- Ervarings theater

- Guerrilla dichten “De kracht van voordracht”

- Ballon modelleren of zo het ook vaak wordt genoemd: ballonvouwen

- Cross Over werken: Bijvoorbeeld: Theater in combinatie met bewegings; danstheater. Een wervelwind aan oefeningen met pittige opdrachten. Door deze methodiek ontstaat in sneltreinvaart een choreografische vertelling. Een methode die toepasbaar is voor het inzetten van meerdere disciplines en om deze tot 1 geheel (voor presentatie of voorstelling) om te vormen.  Tools passeren de revue. Na het geven van deze workshop mag ik vaak enthousiast horen:”In zo een korte tijd al iets heel moois, en ook echt zelf gemaakt, tot stand te kunnen brengen en te presenteren. Heel gaaf!“  Wat mij enorm kriebelt tot het geven van deze heerlijke les!

- Ik maak projecten, workshops, op maat en thema, met lesprogramma's en of lesscripts

- Projecten voor cultuur centra, buurthuizen, werken in de wijk, basisscholen en bredeschoolwerk, kinderdagverblijven en voortgezetonderwijs

- Het afregiseren van musicals

- CKV projecten onderwerpen: o.a. Mise-en-scène; Kennismaking. Door theateropdrachten maken leerlingen en of docenten op geheel andere wijze kennis met elkaar. Deze workshop wordt als zeer plezierig ervaren door deelnemers. Vaak komen er heel persoonlijke zaken uit die bevorderen dat er meer en sneller openheid en begrip kan zijn naar elkaar.

- Een zakelijke presentatie omgooien naar een act-presentatie. Presenteren met theatrale aspecten waardoor grauwe sluiers wegvallen en uw informatie frisch & sprankelend binnen kan komen. Eens een andere wijze van presenteren.