MEERPAAL ACADEMIE THEATERSCHOOL KARAKTER

Foto: Kunstfotograaf Hettema* "Stand Up and Deliver"
*Deze foto is niet vrij in gebruik.
Foto: Kunstfotograaf Hettema*, "Festival Verval"
*Deze foto is niet vrij in gebruik.
Foto: Kunstfotograaf Hettema*. "Urbex".
*Deze foto is niet vrij in gebruik.
Foto: Kunstfotograaf Hettema * "Stand Up and Deliver"
* Deze foto is niet vrij in gebruik.
Foto: Kunstfotograaf Hettema* "Stand Up and Deliver" * Deze foto is niet vrij in gebruik.

2017-2018

De Meerpaal Academie, Theaterschool Karakter.

Hier ben ik werkzaam als docent musical, docent drama, regisseur en schrijver en verzorg meerdere choreografiën. 

Fantastisch vind ik het te werken bij De Meerpaal Academie. Dit komt door de prachtige openheid, de inzet, het talent, de enorme betrokkenheid en oneindige creativiteit van de leerlingen. Maar ook door een topteam van collega’s met een top manager, de entourage en facilitaire ondersteuning (waar je als theatermaker bijna stil van zou worden…). Ieder jaar treed ik het gebouw van De Meerpaal weer met grote vreugde binnen. In ieder “hoekje” van De Meerpaal word je met cultuur om de oren geslagen. Altijd bruisend en sprankelend. Werken bij De Meerpaal Academie, Theaterschool Karakter; ik vind het een waar festijn!

Doordat iedereen heerlijk inzet en er enorm talent aanwezig is komen we gezamenlijk tot heel eigenzinnige producties. Die zelf worden geschreven en vormgegeven. Vooral  de Jongeren Productiegroep van Theaterschool Karakter werkt hier ieder jaar weer heel hard aan. Derhalve is de naam Productiegroep zeer terecht. Vol energie en met honger naar het vak. Schrijven, Lichtplan, Geluidsplan, Kostuums, Productieproces... Al dat er bij komt kijken, komt aan de orde. Een groep voor beetpakkers en ware podiumtijgers.

Bij De Meerpaal Academie, Theaterschool Karakter komt het veelvuldig voor dat een leerling het Theatervak in "wil", "gaat" of al werkzaam is de mooie wereld die Theater is. Zo komt het vaak voor dat een voormalig leerling van Theaterschool Karakter, een artiestenopleiding geniet, stage loopt bij "Cootje Theater" - Theaterschool Karakter, artiest wordt of nog verder studeert. Van leerling naar student, stagiaire, tot artiest. 

In de theaterbrochure van De Meerpaal staan de producties "Festival Verval" en "Urbex" opgenomen. Dit jaar met maar liefst 2 dagen voor de uitvoeringen. Daar zijn mijn collega's en ik best trots op! Want dat is niet zomaar iets! Dat is van Poeh met den Pink omhoog!!! 🤪Voor meer informatie over de lessen en de voorstellingen kunt u kijken op: (Kids groepen) https://www.meerpaal.nl/cursus/musicalklas-kids/ en (Jongeren Productiegroep) https://www.meerpaal.nl/cursus/musical-jongeren-productie-groep/ 

Maart 2018 start wederom de korte cursus Improvisatie Theater voor volwassenen: https://www.meerpaal.nl/cursus/improvisatie-theater-volwassenen/ 

Klik hier voor meer informatie over cursussen bij De Meerpaal Academie: https://www.meerpaal.nl/cursussen/

Shoot Theaterbrochure 2016-2017, De Meerpaal Academie, Theaterschool Karakter
(Screenshot :) )
Flevopost Voorpagina Cultuur sectie.
Flevopost Voorpagina. Straattheateract. "Geen schoner OORD, dan OORD". INCIDENT. Opening van de Cultuur week. (WAK).